Reacția lui Tsitsipas, după ce Djokovic a uitat că l-a bătut în finala Roland Garros 2021

Australian Open 2023 Novak Djokovic Stefanos Tsitsipas Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:15
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:20

Stefanos Tsitsipas i-a oferit o replică lui Novak Djokovic, după ce sârbul a afirmat că nu crede că grecul a jucat vreo finală de Grand Slam. 

Novak Djokovic a comis eroarea de a nu-și aminti numele oponentului învins în finala turneului de la Roland Garros, ediția 2021.

După calificarea în sferturile de finală ale Openului Australian 2023, tenismenul sârb a făcut o declarație potrivit căreia transmitea că nu și-l amintește pe Stefanos Tsitsipas ajungând în vreo finală de Grand Slam, deși chiar el însuși l-a întors de la 0-2 la seturi, în ultimul act al competiției pariziene, din urmă cu doi ani. 

Reacția lui Stefanos Tsitsipas: „Nici eu nu îmi amintesc.”

  • Tsitsipas va juca a doua finală de Grand Slam a carierei, iar Djokovic, pe a 33-a. 

„Tsitsipas, de exemplu, este, probabil, cel mai experimentat dintre sfertfinaliști. A jucat deja în fazele superioare ale Grand Slam-urilor, dar cred că nu a jucat nicio finală, greșesc?”, a fost gafa comisă de Novak Djokovic în conferința de presă.

L-ai bătut la Roland Garros în finală. A fost un meci bun, ai reușit să revii,” i-a răspuns un jurnalist.

„Corect, corect. Îmi pare rău, greșeala mea,” s-a scuzat „Nole”, informează jurnalistul Giorgio Spalluto

Contre în declarații, înaintea finalei care va stabili următorul număr 1 ATP

„Crezi că a fost vorba despre un lapsus autentic sau vrea să se joace cu mintea ta?”, a fost întrebarea primită de Stefanos Tsitsipas, după calificarea în a doua finală de Grand Slam a carierei. 

„Nici eu nu îmi amintesc. Nu, nu mai țin minte,” a fost răspunsul criptic al lui Tsitsipas, învins scor 6-4, 6-4, 3-6, 4-6, 6-3 în finala Roland Garros 2021. 

Stefanos Tsitsipas - Novak Djokovic este finala Australian Open 2023. Meciul va avea loc duminică, de la ora 10:30, iar învingătorul va deveni număr 1 ATP, începând de luni, 30 ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!