Raspuns SURPRIZA al lui Becker cand a fost intrebat cine e cel mai bun tenisman din ISTORIE. Ce spune de Federer

Raspuns SURPRIZA al lui Becker cand a fost intrebat cine e cel mai bun tenisman din ISTORIE. Ce spune de Federer

Boris Becker, castigator a 6 titluri de mare slem s-a pronuntat pe tema "cine este cel mai bun tenismen din istorie".

Raspunsul fostului tenismen german a surprins, intrucat diminueaza usor cantitatea de laude adusa elvetianului Roger Federer: "E dificil sa spui cine e cel mai bun tenismen, nu poti compara generatii diferite. Este Federer mai bun decat mine, decat John McEroe, decat Borg, decat Sampras? Da, a castigat cele mai multe titluri de mare slem dar mi-e tare greu sa spun ca el este cel mai bun din istorie.”

Boris Becker: "Mi-e tare greu sa spun ca Federer e cel mai bun din istorie”

Boris Becker a mai declarat ca ar fi avut rezultate bune jucand in fata lui Federer. "Nu cred ca i-ar fi placut viteza mea, faptul ca veneam la fileu chiar si pe serva a doua si ca nu i-as fi dat mult timp pentru a-si dezvolta forehandul si pentru backhandul in cross.

Stiati ca...?

Boris Becker este cel mai tanar castigator al turneului de la Wimbledon din istorie. A reusit performanta la 18 ani, in 1985.
Roger Federer este cel mai titrat tenismen din istorie al competitiei de la Wimbledon, cu 8 titluri in perioada 2003-2017.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT