Simona Halep Madrid Maria Sharapova Tenis

Prima reactie a Simonei Halep, dupa infrangerea suferita in finala de la Madrid: "Nu sunt trista ca am pierdut! Felicitari, Maria"

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, scor 6-1, 2-6, 3-6 in fata Mariei Sharapova, locul 9 WTA, inaintea acestui turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 20:08
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 20:22

Simona Halep, locul 5 in clasamentul mondial WTA inaintea turneului de la Madrid, a pierdut finala disputata impotriva fostului numar 1 Maria Sharapova. Simona Halep a vorbit la finalul meciului in fata intregii audiente, aceasta felicitand-o pe Sharapova pentru jocul ei.

"Vreau sa o felicit pe Maria. A jucat extraordinar si merita acest titlu, bravo ei, ii doresc mult succes in viitor. Vreau sa le multumesc tuturor sponsorilor, celor care au facut acest turneu posibil. Acest turneu inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca aici am inceput sa joc foarte bine. De fiecare data voi veni aici cu placere si voi ramane recunoscatoare. Ii multumesc si domnului Manolo Santana pentru sprijinul lui, le multumesc arbitrilor si copiilor de mingi. Multumesc echipei mele, antrenorului, fizioterapeutului si familiei mele.

Nu sunt trista ca am pierdut, ci pentru ca aceasta saptamana superba s-a terminat. Va multumesc", a spus Simona Halep, in fata fanilor care au aplaudat-o minute in sir.

Modifică setările cookies