Tenis

Povestea necunoscuta pana acum! Cum a fost ajutata Simona Halep de Cosmin Olaroiu sa castige un turneu important

Intamplarea a fost povestita de un membru al staff-ului lui Cosmin Olaroiu de la acea vreme.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2018, 21:28
Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2018, 21:40

Eugen Nae, cel care a facut parte din staff-ul lui Cosmin Olaroiu pe vremea cand acesta o antrena pe Al-Ahli Dubai, a dezvaluit in premiera modul in care Simona Halep a fost ajutata de Cosmin Olaroiu si clubul pe care il antrena atunci acesta sa se recupereze pentru a participa la turneul de la Dubai pe care l-a si castigat apoi.

”Ea a castigat, daca nu ma însel, în 2015. Ea la feminin si Federer la masculin, la Dubai. A avut ceva probleme de sanatate si staff-ul nostru s-a ocupat de problemele ei. N-a vrut sa participe, era accidentata si, prin Oli, a vorbit cineva cu Oli si a trimis staf-ul echipei noastre. Portughez... aveam staff portughez si...

Ea a solicitat. si a pus-o pe picioare si a castigat turneul. Toti au fost foarte fericiti. Tot clubul nostru era cu Simona. A fost la noi la teren... o fata extraodinara” a declarat Eugen Nae pentru Telekom Sport.

Simona Halep a invins-o atunci in finala pe Karolina Pliskova. Simona va partida si anul acesta la Dubai dupa ce a primit un wild-card si poate reveni pe primul loc WTA.

CITESTE SI

Modifică setările cookies