Patricia Țig nu se oprește! Încă un titlu câștigat de româncă!

Patricia Tig Elena Ruxandra Bertea ITF Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 16:35
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 16:35

Patricia Maria Țig, în vârstă de 29 de ani și locul 387 WTA, a câştigat turneul ITF de la Galați, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, din postura de principala favorită. Turneul a fost organizat de clubul X-tennis, duminică, și Țig a învins-o în finală pe tânăra Elena Ruxandra Bertea cu scorul de 6-4, 6-2.

  • Partida a durat două ore şi 5 minute de joc.

Patricia Maria Țig, câștigătoare Instanbul Cup 2020, turneul de Grand Slam, a câştigat al 17-lea titlu ITF din carieră şi al doilea din acest an, după cel de la Focşani.

Elena Ruxandra Bertea, adversara Patriciei Țig, în vârstă de 18 ani, a disputat și pierdut prima sa finală ITF din carieră.

Cu nici o lună în urmă, Patricia Tig câștiga turneul ITF de la Focșani!

Patricia Maria Țig, favorita numărul unu, câștiga luna trecută turneul ITF de la Focşani, dotat cu Trofeul ''Ion Țiriac'' şi cu premii totale de 15.000 de dolari.

Patricia Țig - Bianca Elena Bărbulescu s-a terminat cu scorul de 6-4, 6-4. Țig a obținut victoria după o oră şi 44 de minute de joc, în ciuda celor șase duble greșeli comise. Bianca Elena Bărbulescu a încheiat meciul cu nouă duble greşeli și a pierdut prima finală ITF din carieră.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!