O jucatoare se revolta dupa ce organizatorii de la Wimbledon i-au acordat Serenei Williams statutul de cap de serie

O jucatoare se revolta dupa ce organizatorii de la Wimbledon i-au acordat Serenei Williams statutul de cap de serie

Alize Cornet, 44 WTA, si-a declarat public nemultumirea fata de decizia organizatorilor de la Wimbledon 2018 cu privire la lista capilor de serie

Frantuzoaica in varsta de 28 de ani a afirmat ca nu poate intelege decizia prin care Serena Williams a fost desemnata cap de serie numarul 25, iar Dominika Cibulkova a ratat astfel prezenta intre favoritele de pe tabloul principal.

"Sunt total impotriva deciziei de a o desemna pe Serena favorita. Ok, inteleg ca este vorba despre Serena si am cel mai mare respect pentru realizarile sale, dar este o decizie contraversata."

"Sa penalizezi o jucatoare precum Cibulkova, care a muncit din greu si munceste in fiecare an pentru a fi cap de serie nu este deloc bine. Serena este atat de puternica incat e capabila sa se descurce si fara sa fie cap de serie, am vazut asta la Roland Garros", a spus Cornet intr-o conferinta de presa.

Organizatorii de la Wimbledon au facut o exceptie in acest an si i-au acordat Serenei statut de cap de serie in incercarea de a o ajuta sa ajunga in fazele superioare ale turneului dup ace americanca in varsta de 36 de ani a dat nastere anul trecut in septembrie primului sau copil, o fetita pe nume Olympia.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT