Simona Halep Ilie Nastase Wimbledon Tenis

"Nu trebuia sa faca asta!" Nastase vorbeste despre momentul ISTORIC pe care il traieste Halep

Simona Halep e la un pas de o noua finala de Grand Slam! Bouchard, pe care a batut-o la Indian Wells, e ultimul obstacol inaintea luptei pentru trofeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 19:13

Ilie Nastase ii linisteste pe fanii entuziasmati ai lui Halep. Primul numar 1 mondial ATP spune ca Halep are nevoie neaparat de o victorie intr-un turnel de Grand Slam pentru a se debloca psihic si crede ca Simona a gresit cand a recunoscut durerile pe care le are la picior.

"Cum am trait meciul? Cu sufletul la gura! A fost usor, in afara de primul set, in care nu trebuia sa se ajunga la 4-1. Au fost 11 game-uri la rand, nu au fost emotii. Maine va fi altcelva, Bouchard e alta jucatoare, are alt stil de joc, serveste mai bine. Am inteles ca avea probleme la picior, dar nu trebuia sa spuna asta. Nici ca se simte mai bune decat la Roland Garros.

Ea joaca cel mai bun tenis al ei si trebuie sa continue pe linia asta. Poate sa ajunga in finala, dar trebuie s-o lasam sa joace fiecare meci. Ne grabim cu finala, nu o lasam sa-si vada de treaba ei. Daca ia un turneu de Grand Slam, le poate lua pe toate dupa. Daca iei unul, ai incredere ca le iei pe toate. Dar daca tot pierzi finale, nu e bine", a spus Nastase pentru PRO TV.

Modifică setările cookies