Noul iubit al canadiencei Eugenie Bouchard joaca in NFL si se recomanda pe Instagram ca "slujitor al lui Cristos" | De cand sunt cei doi impreuna

Eugenie Bouchard Eugenie Bouchard iubit Eugenie Bouchard sexy Rudolph Mason Tenis Noul iubit al canadiencei Eugenie Bouchard joaca in NFL si se recomanda "slujitor al lui Cristos" | De cand sunt cei doi impreuna
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 09:43
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 09:53

Eugenie Bouchard n-a petrecut "Valentine's Day" singura in acest an. 

Eugenie Bouchard si-a dezvaluit noul iubit intr-un Instastory. Quarter back-ul formatiei Pittsburgh Steelers de fotbal american din NFL, Rudolph Mason este barbatul de care jucatoarea canadiana s-a indragostit.

Cei doi s-au fotografiat impreuna la plaja Cabo San Lucas din Mexic, iar ambii au publicat aceeasi poza, pe care au descris-o in mod identic: "My Valentine".

  • Eugenie Bouchard sexy

Rudolph Mason este urmarit de 231 de mii de persoane pe Instagram si se recomanda in descrierea profilului drept "slujitor al lui Cristos." 

Mason a semnat cu Pittsburgh Steelers un contract pe patru ani in valoare totala de $3,921,866. La semnarea cu clubul din Pennsylvania, Rudolph a incasat un bonus de peste 900,000 de dolari americani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!