Nick Kyrgios, singurul jucator care aduce bani de acasa la turnee! AMENDA URIASA stabilita de ATP: cat plateste pentru jignirea arbitrului

Nick Kyrgios, singurul jucator care aduce bani de acasa la turnee! AMENDA URIASA stabilita de ATP: cat plateste pentru jignirea arbitrului

Nick Kyrgios a primit o amenda semnificativa dupa iesirile necontrolate din cadrul meciului cu Karen Khachanov, pe care australianul l-a pierdut in trei seturi. 

Circuitul ATP a luat hotararea de a-l amenda pe Nick Kyrgios cu suma de 113.000 de dolari, la care s-ar putea adauga alte amenzi ori chiar suspendarea dreptului de a participa la turneele ATP.

Amenda presupune 85.000 de dolari pentru comportament nesportiv, 20.000 pentru abuz verbal, 5.000 pentru obscenitate si 3.000 pentru parasirea nepermisa a terenului.

 

Nick Kyrgios ar putea fi suspendat din circuit

 


La ora actuala, ATP investigheaza ceea ce s-a intamplat in timpul meciului si dupa terminarea acestuia, pentru a stabili daca in cazul australianului se aplica corectii mai mari ori chiar decizia de suspendare pentru o perioada temporara a dreptului sau de a evolua in competitiile ATP.


Ce a facut Kyrgios? Totul a inceput in tie-break-ul setului 2 al meciului pierdut de australian la Cincinnati, in fata rusului Karen Khachanov. La scorul de 1-0 la seturi pentru Nick, arbitrul Fergus Murphy a pornit cronometrul intre servicii mult prea devreme, in opinia australianului, fapt care a rezultat intr-o penalizare de un punct. Acesta a ripostat, invocand ca Rafael Nadal nu este supus aceluiasi tratament din partea arbitrilor de scaun, presupunand ca spaniolul intarzie deseori mai mult decat e permis reluarea jocului.Kyrgios si-a pierdut cumpatul, a pierdut setul secund, dupa care s-a asezat pe scaunul de odihna si a inceput sa strige „e cel mai slab arbitru din istorie.” Mai apoi, Kyrgios s-a dus la vestiare fara acordul arbitrului de scaun doar pentru a sparge doua rachete, dupa care la finalul partidei a refuzat sa-i stranga mana lui Khachanov, a scuipat in directia arbitrului si i-a adus injurii acestuia. 

Citeste si:ATPNick Kyrgios
VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația vaccinurilor COVID-19 primite de România: Câte doze au trimis autoritățile către alte țări
BRAT
Modifică setările cookies