Naomi Osaka US Open Tenis

Naomi Osaka a trecut prin depresie în 2021, dar face un anunț înainte de US Open 

US Open, al patrulea turneu de Grand Slam al anului, va fi transmis în format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 12:27
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 12:39

"Simt că am greşit multe lucruri atunci ", a spus Osaka, vineri, la o conferinţă de presă înainte de US Open, potrivit News.ro.

"Dar sunt şi tipul de persoană care trăieşte în momentul prezent şi care spune sau face ce simte. Nu cred neapărat că este un lucru rău. Sunt multe lucruri pe care am învăţat să le fac mai bine. Şi nu cred că acelaşi lucru se va întâmpla din nou. Nu ştiam atunci câte discuţii se vor isca", a menţionat Naomi Osaka.

Naomi Osaka și decizia controversată de la Roland Garros

 

Afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa, Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Roland Garros, înaintea meciului din turul al doilea, cu Ana Bogdan. Japoneza a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public.

Apoi, la 16 august, Naomi Osaka a trecut din nou prim momente care i-au provocat lacrimi la prima conferinţă de presă ţinută la Cincinnati, unde participă la un turneu de categorie WTA 1.000.

Conferinţa de presă de la Western&Southern Open din Mason, Ohio, a început cu Osaka răspunzând la întrebări cu privire la sănătatea mintală şi la întâlnirile cu reprezentanţii mass-media - subiecte care au declanşat o dezabtere larg răspândită la mijlocul acestui an, când s-a retras de la French Open pentru că nu dorea să participe la conferinţele de presă, motivând că are probleme de sănătatea mintală.

Osaka a fost întrebată în legătură cu pregătirea pentru partea de vară a sezonului, cea de pe hard, şi despre reacţia ei la ceea ce se întâmplă în Haiti, în urma unui cutremur devastator. Tatăl ei este originar din Haiti, iar jucătoarea a declarat, sâmbătă, că va ceda premiile în bani câştigate la Western & Southern Open celor afectaţi de cutremurul din Haiti.

În acele momente, Osaka a început să-şi şteargă faţa şi şi-a tras şapca peste ochi. Un reporter a spus "îmi pare rău”, pe măsură ce Osaka s-a emoţionat, la care jucătoarea a răspuns: "Nu, eşti super-bun".

Cu Osaka plângând, moderatorul a spus că vor face o pauză. După câteva minute, Osaka s-a întors pentru a termina sesiunea. Ea şi-a cerut scuze pentru că a ieşit.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!