Simona Halep Catalin Predoiu Tenis WTA Tenis

Ministrul Justiției sare în apărarea Simonei Halep: „Prezumția de nevinovăție este valabilă”

Cătălin Predoiu, ministrul Justiție, a transmis duminică, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj de susținere pentru Simona Halep.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 19:13
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 19:20

Predoiu a atras atenția asupra faptului că și în cazul Simonei Halep ar trebui să existe prezumția de nevinovăție și sportiva nu ar trebui să fie „condamnată” public, fără a i se acorda dreptul să se apere.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj

„Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmărit cariera și comportamentul atât pe teren, cât și în afara arenei. Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj.

  • Simona Halep

Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”, a precizat Cătălin Predoiu, care i-a urat Simonei Halep „succes în acest «meci»”.

Simona Halep a fost suspendată temporar din tenis, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Halep, care ocupă în prezent locul 9 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open, potrivit APA, românca fiind învinsă în primul tur la New York de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies