Simona Halep mesaj simona halep Simona Halep 2022 Tenis

FOTO Mesajul postat de Simona Halep la final de an. Celebrul citat postat de sportivă: cum s-a pozat

Anul 2022 a fost unul complicat pentru Simona Halep, fiind implicată într-un scandal de dopaj după participarea la US Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:36
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:56

Înainte de trecerea în noul an, Simona Halep a postat pe contul de Instagram un filmuleț cu Horațiu Mălăele, în care acesta trasmite un mesaj de încurajare și reamintește că  "râsul este muzica sufletului".

În plus, sportiva a publicat la secțiunea Stories un citat celebru al scriitoarei Margaret Mitchell, "Și mâine e o zi"

Simona Halep, suspendată dopaj şi în aşteptarea audierii la TAS, a sărbătorit Crăciunul la Londra, iar trecerea dintre ani o va petrece în România.

În 2022, Simona Halep a câștigat 2 titluri WTA - la Melbourne și Toronto -, dar a reușit inclusiv calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. După aceste performanțe, dubla campioană de Grand Slam din țara noastră și-a îndeplinit obiectivul de a reveni în primele zece jucătoare din lume. 

Agenția Internațională a Integrității în Tenis a înștiințat-o pe Simona Halep de încălcarea regulamentului, prin consumul substanței interzise Roxadustat, regăsite în rezultatul testului anti-dopaj. 

În timp ce echipa de avocați angajată de Simona Halep încearcă să îi demonstreze nevinovăția, existând în finalul acestui an șanse reale ca suspendarea provizorie a româncei să ajungă anulată, în 2023, dubla campioană de Grand Slam din țara noastră are însă motive suficiente pentru a privi în trecut la un sezon 2022 în care a dovedit lumii întregi că își poate rezerva în continuare un loc în top 10 mondial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!