Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj

Patrick Mouratoglou Halep dopaj Simona Halep Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:34
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:49

Emoții pentru dubla campioană în turneele de Grand Slam. Simona Halep are 31 de ani și e fost lider mondial. 

Antrenorul Patrick Mouratoglou a declarat vineri, la Paris, că ţine zilnic legătura cu Simona Halep şi că îi va sta alături româncei în toată această perioadă.

Antrenorul francez intenţionează să o susţină, în continuare, pe Simona Halep în scandalul de dopaj în care aceasta este implicată.

Patrick Mouratoglou, prima reacție

Prezent la Paris, cu ocazia turneului ATP 1000 din capitala Franţei, Patrick Mouratoglou a ţinut să declare: ”Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile". "Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei”, a spus Mouratoglou, potrivit tennisactu.net, citat de news.ro.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat şi este suspendată temporar din toate competiţiile.

Suspendată provizoriu din circuitele WTA și ITF pentru rezultatul pozitiv al testului anti-doping efectuat la US Open, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a fost acuzată oficial pentru dopaj.

Doi avocați din România care lucrează pentru Sports Resolutions - tribunalul independent la care Simona Halep va ataca, în primă fază, decizia - au anunțat că actul de acuzare i-a fost făcut cunoscut Simonei Halep, pentru care urmează 20 de zile în care poate să conteste hotărârea. Puteți citi amănunte AICI.

Cititorii Sport.ro anticipează anularea suspendării Simonei Halep

În după-masa zilei de vineri, 21 octombrie, Simona Halep a anunțat public că a fost suspendată din circuitele WTA și ITF, în urma unui test anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat.

La o săptămână și jumătate după anunțul făcut de dubla campioană de Grand Slam din țara noastră, cititorii Sport.ro s-au pronunțat, în decursul a 48 de ore, cu privire la posibilul deznodământ al situației delicate în care se regăsește jucătoarea de tenis din Constanța.

Majoritatea cititorilor Sport.ro (34,48%) cred că suspendarea provizorie a Simonei Halep va fi anulată, 8258 dintre voturi - din totalul de 23947 de voturi - înclinând către acest scenariu.

Simona Halep așteaptă începerea procesului la Curtea de Arbitraj Sportiv din Elveția, iar deznodământul rămâne incert, cel mai întunecat scenariu urmând să îi prezinte Simonei Halep, în caz de materializare, o suspendare de 2-4 ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!