Mats Wilander știe cum îl poate învinge Nick Kyrgios pe Novak Djokovic în finala turneului de la Wimbledon

Wimbledon 2022 Mats Wilander Nick Kyrgios Novak Djokovic finala Wimbledon Novak Djokovic Nick Kyrgios finala Wimbledon 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 15:45
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 15:40

Mats Wilander susține că finala Wimbledon 2022 va fi jucată de prestația australianului Nick Kyrgios la serviciu. 

De 7 ori campion în turneele de mare șlem, Mats Wilander crede că Nicholas Kyrgios are șansa de a câștiga primul său Grand Slam, atât timp cât va servi solid împotriva lui Novak Djokovic, în finala Wimbledon 2022.

Fostul mare tenismen suedez este de părere că serviciul australianului este cel mai bun pe care l-a văzut în tenis, de la Pete Sampras încoace. 

Mats Wilander: „Kyrgios probabil că servește mai bine decât oricine, de la Sampras încoace.”

„Evident, Novak Djokovic este favorit pe hârtie, dar Nick Kyrgios probabil că servește mai bine decât oricine, de la Pete Sampras încoace.

E greu de înțeles cum va reuși Novak Djokovic să returneze multe mingi în teren, dar el e Novak Djokovic. Totul depinde de Nick Kyrgios și de modul în care va servi.

Dacă va avea parte de o zi grozavă la servă, are o șansă la victorie. De pe linia de fund îi va fi foartre dificil lui Kyrgios.

Da, Novak Djokovic e favoritul dar vrem ca Nick Kyrgios să joace grozav pentru a avea o finală Wimbledon memorabilă,” a declarat Mats Wilander, notează Tennis Head

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!