Rafa Nadal Tenis Tenis

Jos palaria! Rafa Nadal a facut o donatie impresionanta pentru familiile sarace de sarbatori! Tenismenul doreste ca gestul sau sa fie luat ca exemplu: "Depinde doar de noi!"

Spaniolul ocupa locul al doilea mondial si este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 14:22
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 14:25

Fundatia Rafa Nadal a distribuit peste trei mii de kilograme de alimente pentru Banca de Alimente din Mallorca, doi organizatii care-l au drept ambasador onorific pe tenismen. Aceasta donatie consta in ajutorarea familiilor aflate intr-o situatie precara si care au nevoie hrana. 

Jucatorul de tenis a avut mai multe postari de Craciun pentru fanii sai in aceste zile, subliniind dificultatea anului care sta sa se incheie. "Depinde de noi ca lucrurile sa nu se inrautateasca", a fost mesajul de precautie al lui Nadal catre fanii sai, cerand prudenta in situatia actuala de pandemie. 

"Acest an a fost unul de uitat, fara nicio indoiala. A fost unul dintre cei mai complicati an pe care i-am trait, cel putin de cand imi amintesc eu si vreau sa trimit o multime de incurajari si condoleante tuturor celor care au pierdut pe cineva drag.

De aesmenea, o multime de incurajari si sa speram ca lucrurile se vor imbunatati treptat", a scris Rafa Nadal pe retelele de socializare. 

Modifică setările cookies