Ion Tiriac Sorana Cirstea Tenis WTA Tenis

GALERIE FOTO Ion Țiriac, declarație cu două tăișuri despre Sorana Cîrstea: „Își merită și acum locul în top 30 WTA”

Ion Țiriac o admiră pe jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea, dar a făcut o remarcă atipică la adresa ei. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 17:45
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 17:52

Ion Țiriac a vorbit despre talentul Soranei Cîrstea, jucătoarea sezonului, în tenisul românesc. Miliardarul român a amintit că a văzut-o pe sportiva din Târgoviște lovind perfect mingea de tenis încă de când aceasta avea doar 18 ani.

Cu toate acestea, Țiriac a amintit că Sorana Cîrstea este jucătoarea care poate învinge pe oricine, în același timp în care poate pierde în fața oricărei jucătoare pe care o întâlnește. 

Ion Țiriac: „Indiferent de cine ar fi Sorana persoana fizică, jucătoarea de tenis își merită și acum locul în top.”

„M-am uitat la Sorana. La 18 ani, lovea o minge cum rar se întâmpla la fete. O lovea perfect, din toate punctele de vedere, însă nu putea să își concentreze jocul și traiectoria jocului.

Marea majoritatea mingilor le trimitea numai puțin afară. Ați văzut, Sorana poate să bată pe oricine și poate să piardă cu oricine. 

Indiferent de cine ar fi Sorana persoană fizică, jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea, locul 20 sau cât e, își merită și acum locul în top,” a declarat Ion Țiriac despre jucătoarea care ocupă poziția 25 în ierarhia WTA. 

Sorana Cîrstea și-a egalat, în competiția de la US Open, cel mai bun rezultat al carierei, într-un turneu de mare șlem, atingând faza sferturilor de finală. 

Sorana Cîrstea s-a viralizat fără intenție, pe rețelele de socializare, în timpul turneului de la Wimbledon

Sorana Cîrstea a creat vâlvă în timpul turneului de la Wimbledon, cu un mesaj interpretat în fel și chip, pe rețelele de socializare.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți,” a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instastory.

„Sincer, acea postare, care, de fapt, era o repostare a unui mesaj pe care îl văzusem și s-a potrivit cu momentul în care mă aflam.

Eram la Wimbledon, iar în general lumea știe că este un turneu în care spectatorii sunt îmbrăcați elegant, sunt anumite reguli care trebuie respectate... sunt niște valori normale, deși se spune că sunt valori de școală veche. 

Pentru mine sunt valori și atât. Nu sunt valori de școală veche. Sunt valori. Tocmai o văzusem, cu o zi înainte, pe Prințesa de Wales cu atâta eleganță și cu atâta feminitate și cu atâta bunătate... rar mi-a fost întâlnit să simt atâta energie din partea cuiva... atât de volubilă.

La fel, domnii erau frumos îmbrăcați, civilizați, în cămașă, sacou, toată lumea era cu familia, cu copii, care erau inocenți. Nu neapărat stăteau pe telefoane.

M-a inspirat acea postare. Sunt principii după care mă ghidez și eu. Nu consider că am jignit pe nimeni. A fost un text pozitiv, nu a fost un text negativ.

Mi se pare că, în ziua de azi, orice zici, se caută negativul din spate sau se caută niște motive care ar putea să aducă... nu, pur și simplu, a fost un text în care am apreciat niște valori,” a declarat Sorana Cîrstea, în emisiunea „Pe drept cuvânt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!