Ion Țiriac aduce un nume uriaș la București!

Ion Tiriac Bucuresti Denis Shapovalov Tenis Ion Țiriac / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 19:08
Data actualizarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 19:34

ATP 250 Ţiriac Open, care va avea loc în perioada 14 - 21 aprilie. 

Biletele pentru turneul ATP 250 Ţiriac Open, care va avea loc în perioada 14 - 21 aprilie, au fost puse îb vânzare, miercuri, au anunţat organizatorii. Competiţia internaţională dotată cu premii în valoare totală de 580.000 de euro este singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în ţara noastră şi se va desfăşura în incinta “Bazei Sportive Năstase/Marica”. Meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

Ion Țiriac aduce un nume uriaș la București!

„Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu”, a declarat Ion Ţiriac.

  • Ion Țiriac / Foto - Getty Images

Denis Shapovalov, situat pe locul 10 ATP în 2020, va fi unul dintre jucătorii de top prezenţi la turneul de la Bucureşti, imaginea lui fiind inclusă în materialele de comunicare ale competiţiei. Numele celorlalţi jucători de tenis prezenţi pe tabloul principal de simplu urmeaza să fie comunicate.

  • 121 e locul lui Shapovalov în prezent în ierarhia tenisului mondial 
  • 1,85 m e înălțimea lui Shapovalov 
  • 11 milioane de dolari a câștigat Shapovalov din tenis

Biletele, disponibile exclusiv în mediul online, vor putea fi procurate prin intermediul platformei www.entertix.ro. Organizatorii turneului încurajează publicul să-şi asigure locurile în avans, pentru a nu rata oportunitatea de a lua parte la acest turneu de tenis de mare anvergură.

„Ne-am pregătit cu atenţie şi dedicare pentru ca turneul ATP 250 Ţiriac Open, care revine la Bucureşti după o lungă pauză, să fie o experienţă memorabilă şi autentică pentru fanii acestui sport. ÎI asigurăm pe toţi cei care vor lua parte la această competiţie că vor fi martorii unui spectacol de nivel internaţional”, a declarat Cosmin Hodor, directorul turneului.

  • Baza Năstase / Marica se află în cartierul Aviației, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!