VIDEO Gafă uriașă, în direct! Eugenie Bouchard s-a făcut de râs și în pickleball, sportul pe care l-a ales în locul tenisului

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:10
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:13

Eugenie Bouchard nu stăpânește încă toate secretele succesului în pickleball. 

Sunt ani buni de când Eugenie Bouchard nu s-a mai dedicat constant carierei sale de jucătoare profesionistă de tenis, iar, începând cu sezonul 2024, sportiva canadiană și-a găsit o altă preocupare în lumea sportului.

Fosta finalistă a turneului de la Wimbledon și-a asumat rolul de promotor al pickleball-ului, sportul care a căpătat o popularitate notabilă în SUA și Canada, în timp record, în anii precedenți.

Genie Bouchard s-a făcut de râs în circuitul oficial de pickleball: a distrus un fileu neintenționat

„Ați încărcat videoclipul ăsta mult prea devreme!”, s-a plâns Eugenie Bouchard, pe Instagram, la adresa fanilor circuitului de Pickleball. 

Reacția canadiencei vine după un videoclip viralizat pe rețelele sociale, în care Bouchard distruge fileul unui teren de pickleball, în încercarea sa de a ajunge la o minge, chiar în timpul unei partide oficiale. 

Pickleball, o versiune mai facilă a padelului 

Pickleball este sportul cu cea mai mare viteză de creștere în SUA. Este o combinație între tenis, tenis de masă și badminton, desfășurat pe un teren de badminton, cu un fileu mai scurt cu aproximativ zece centimetri, în raport cu fileul folosit în tenisul de câmp.

Racheta este de o mărime mai mare decât o paletă de tenis de masă, iar sportul poate fi jucat atât la simplu, cât și la dublu. Printre motivele pentru care acest sport a crescut se numără impactul redus asupra corpului, ușurința cu care se poate învăța, dar și viteza care menține această disciplină sportivă la un nivel distractiv înalt. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!