FOTO Omul care a ajutat-o pe Simona Halep intoarce banii cu lopata! Cine este si cum arata misteriosul afacerist

FOTO Omul care a ajutat-o pe Simona Halep intoarce banii cu lopata! Cine este si cum arata misteriosul afacerist

Simona Halep, 23 de ani si numarul 3 WTA, sustine ca omul care a investit in ea, in afara familiei, este un anume Corneliu Idu. 

Afaceristul despre care doar publicatiile de profil economic il cunosc este din Constanta, orasul natal al campioanei, si are o avere de 115 de milioane de euro, conform ”Forbes”.


"E greu sa faci tenis. Nici eu nu am fost sustinuta din nicio parte, doar de parintii mei. La 16 ani am avut un sponsor de la Constanta, domnul Corneliu Idu, care m-a ajutat doi ani cu tot, mi-a platit tot.


M-a ajutat mult la momentul acela. Este foarte greu, sunt costuri foarte mari, iti trebuie o situatie financiara destul de buna ca sa poti sa faci tenis, e un sport scump",
a dezvaluit Simona.


Cine este Corneliu Idu? Nascut in anul 1950, in Constanta, Corneliu Idu este cunoscut drept unul dintre milionarii judetului de pe malul marii. Desi s-a axat pe investitii diversificate, Corneliu Idu a reusit sa faca o avere estimata la 130 de milioane de dolari, in principal din shipping.


Idu a avut parte si de complicatii penale, de care a scapat dupa investigatii care au durat mai bine de un deceniu. Clubul de tenis din Mamaia detinut de afarist produce anual zeci de jucatori.

Citeste mai multe pe sportnews.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies