Până când se așteaptă? Ce urmează pentru Simona Halep, după audierea de la Londra

Simona Halep audiere Simona Halep Simona Halep tribunal Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 13:42
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 13:41

Departe de terenurile de tenis, Simona Halep se află la Londra, pentru a găsi o soluție la acuzațiile de dopaj. 

Expert în dreptul sportului şi secretar de stat la CNCD, Cristian Jura a dezvăluit care sunt etapele care urmează în situația Simonei Halep.

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră a fost audiată la Londra, în tribunalul independent Sports Resolutions în dimineața zilei de joi, 29 iunie, dar va reveni vineri, pentru o nouă fază a audierilor. 

Simona Halep, către TAS? „Se poate adresa în termen de 21 de zile”

„Etapele sunt simple. Urmează audierea, tribunalul de la Sports Resolutions urmează să se pronunţe. Deci, audiere, pronunţare şi după ce primeşte decizia, ea se poate adresa în termen de 21 de zile şi Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Dar asta după ce ia cunoştinţă de decizie şi este nemulţumită de această decizie,” a explicat Cristian Jura pentru Fanatik

„În general, aici se dau suspendări de doi ani, iar la TAS se reduc la jumătate.”

„A fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. 

Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. 

Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022,” a declarat Dragoș Suciu pentru Digisport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!