Record absolut: biletele pentru meciul Romania - Germania, de la Fed Cup, epuizate in doar cateva ore! Polivalenta din Cluj va fi din nou plina

Simona Halep fed cup Monica Niculescu Romania - Germania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2016, 17:12
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2016, 17:22

Romania - Germania, duelul din Play Off-ul Grupei Mondiale 1 a Fed Cup, se va disputa pe 16 si 17 aprilie, la Cluj. Biletele pentru eveniment s-au epuizat in doar 4 ore.

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru nu au reusit sa invinga Cehia in sferturile de finala ale Fed Cup, dar publicul clujean le ramane fidel. 

Echipa de Fed Cup a Romaniei se va intoarce la Cluj Napoca in luna aprilie, pe 16 si 17, atunci cand se va lupta cu Germania pentru ramanerea in Grupa Mondiala I.

Biletele pentru eveniment au fost puse in vanzare astazi, iar oficialii FRT au avut parte de o mare surpriza. De doar patru ore a fost nevoie pentru ca tichetele sa se epuizeze!

"Este o veste care, recunosc, m-a surprins total. Sunt impresionat de sustinerea pe care oamenii o arata astfel fata de echipa feminina de tenis a Romaniei. Interesul major aratat pentru acest meci ne bucura, dar ne si obliga. Ne obliga, in primul rand, sa organizam aceasta intalnire la cele mai inalte standarde de competitie internationala, iar Sala Polivalenta de la Cluj ne ofera toate premisele pentru acest lucru.

Totodata, vrem sa fim 100% transparenti: au fost puse in vanzare 5.000 bilete pentru fiecare dintre cele doua zile. Restul de bilete, pana la capacitatea maxima a salii, trebuie alocate, in baza regulilor Federatiei Internationale, suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor si partenerilor", a declarat George Cosac, presedintele FRT.

Partida Romania - Germania se va juca pe zgura in sistem cel mai bun din 5 intalniri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!