emma raducanu Daniela Hantuchova Tenis

Emma Răducanu, criticată dur pentru evoluțiile din ultimele luni: "Este o rușine ceea ce face"

Emma Răducanu (13 WTA) a fost eliminată din turneul WTA 1000 de la Miami după primul meci jucat, în turul doi, cedând în trei seturi în fața Katerinei Siniakova (53 WTA). 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 20:21
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 20:28

Campioana în exercițiu a Openului American, Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a debutat cu înfrângere în turneul WTA 1000 de la Miami, pierzând în turul secund al ediției 2022, scor 6-3, 4-6, 5-7 în favoarea Katerinei Siniakova, din Republica Cehă (25 de ani, 53 WTA).

În urma înfrângerii din Florida, Emma Răducanu a ajuns la o rată de succes 1/3 în tenisul feminin, adunând doar patru succese în circuitul de elită al tenisului feminin în 5 luni în care a fost implicată în diverse turnee. 

Daniela Hantuchova, fost număr 5 WTA, a vorbit în termeni duri despre evoluția britanicei din ultima perioadă. 

"Cred că această victorie poate să doară destul de mult, mai ales din prisma șanselor pe care le-a avut de-a lungul partidei, a fost cea mai bună aproape tot timpul.

Chestia este că acum toate fetele vor să o bată pe Emma, așa că fiecare încearcă să afle cum să joace împotriva ei. Cu tot respectul pe care și l-a câștigat după succesul de la US Open, acum l-a pierdut, ceea ce este o rușine", a declarat Daniela Hantuchova

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!