Elina Svitolina Bianca Andreescu Bianca Andreescu - Elina Svitolina Gael Monfils Indian Wells Tenis

Elina Svitolina, ZDRUNCINATA inaintea partidei cu Bianca Andreescu! Politia a dat BUZNA in camera in care statea cu Monfils!

Elina Svitolina o intalneste in semifinale la Indian Wells pe Bianca Andreescu, noua stea a tenisului feminin. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019, 18:41
Data actualizarii: Vineri 15 Martie 2019, 18:47

Incident la hotelul in care e cazata Elina Svitolina la Indian Wells! Ea si iubitul ei, Gael Monfils, au auzit focuri de arma in apropiere. Cuplul se afla in camera cand politia dat buzna, asta cu putin timp inainte ca Monflis sa intre pe teren! Pana la urma, Monflis s-a retras de la partida cu Dominic Thiem de la Indian Wells 2019.

"Fetele noastre cand politia a dat buzna in camera si a indreptat armele catre noi urland: mainile sus!", a postat Svitolina pe Twitter.

  • Elina Svitolina, ZDRUNCINATA inaintea partidei cu Bianca Andreescu! Politia a dat BUZNA in camera in care statea cu Monfils!


News Channel 3 a clarificat situatia apoi. Politia a raspuns la un apel legat de focuri de arma la hotelul in care Svitolina si Monfils erau cazati.

Politistii au efectuat cercetari riguroase in fiecare camera si nu au gasit suspecti. Oaspetii hotelului au fost evacuati in timpul cautarilor.

Elina Svitolina o intalneste pe Bianca Andreescu in semifinale la Indian Wells. Castigatoarea se va duela cu invingatoarea partidei Kerber - Bencic. 

Modifică setările cookies