Efectul HALEPENO! Cozi de sute de metri pentru Simona! Romania va avea o ARENA noua pentru tenis: "Anul viitor incep lucrarile!" 

Efectul HALEPENO! Cozi de sute de metri pentru Simona! Romania va avea o ARENA noua pentru tenis: "Anul viitor incep lucrarile!" 

Simona Halep a debutat cu victorie la primul turneu WTA de la Bucuresti. 

Mii de romani s-au inghesuit sa o vada pe numarul 3 mondial la Bucuresti. Simona Halep nu i-a dezamagit pe cei care au apucat sa intre pe Arenele BNR. A castigat in doua seturi, 6-0, 6-4 si s-a calificat in optimi. 

La meci a asistat si premierul Victor Ponta, care a fost impresionat de miile de romani care au facut cozi de sute de metri ca sa intre la meci. Toate biletele pentru turneul de la Bucuresti s-au vandut cu o saptamana in urma. 

"Incepand cu anul viitor o sa construim o arena mai mare, romanii merita", a declarat Ponta. 

Arenele BNR au fost construite in 1972 si au o capacitate de 5000 de locuri. Ele nu au suferit prea multe imbunatatiri de la infiintare, dovada ca au fost probleme azi cu accesul pentru miile de oameni care au venit s-o vada pe Halep.

Simona Halep a primit de la Ponta un pasaport diplomatic in urma cu cateva zile. Ea poate calatori in orice tara din lume fara viza de acum incolo. 

Asa arata arenele BNR in acest moment

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies