Dinamo, ce lovitură! A dus România la turneul final și acum a semnat cu clubul din "Groapă"

Jaqueline Cristian Dinamo Tenis Tenis Galerie Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 23:50
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 06:45

Mutare spectaculoasă anunțată de clubul Dinamo.

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian s-a alăturat Clubului Sportiv Dinamo, a anunţat, joi, gruparea bucureşteană pe pagina sa de Facebook.

''Clubul Sportiv Dinamo îşi consolidează secţia de tenis cu o sportivă care punctează plin la capitolele valoare, eleganţă şi frumuseţe. Jaqueline Cristian, a 66-a jucătoare a lumii, conform clasamentului la zi al WTA, s-a alăturat celui mai titrat club al ţării'', se arată în comunicat.

  • AO 2022, ziua 1: Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au debutat cu succes la Melbourne: cu cine vor juca în turul 2

Jaqueline Cristian, componentă a lotului național

"Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune", a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline Cristian a avut un sezon bun până acum, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup. Ea a învins-o la simplu pe Lesia Ţurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

Jaqueline Cristian va fi ''aproape sigur'' în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris, subliniază CS Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!