Wimbledon 2018 | Declaratia SURPRINZATOARE a Mihaelei Buzarnescu inainte de startul turneului! "Nu simt ca m-as fi pus intr-o situatie mai putin favorabila"
Duminica 01 Iulie 2018, 16:35

Wimbledon 2018 | Declaratia SURPRINZATOARE a Mihaelei Buzarnescu inainte de startul turneului! "Nu simt ca m-as fi pus intr-o situatie mai putin favorabila"

Mihaela Buzarnescu debuteaza luni la Wimbledon in duelul cu Aryna Sabalenka din Belarus. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA se va intalni cu Aryna Sabalenka din Belarus, locul 32 mondial, in primul tur de la Wimbledon, luni, pe 2 iulie. Romanca a jucat, de la inceputul anului, 85 de meciuri la simplu si dublu.

Miki vine la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului dupa ce a reusit o performanta notabila la Roland Garros, acolo unde a ajuns pana in optimi. De asemenea, romanca a ajuns in fazele superioare si in celelalte turnee la care a luat startul, insa spune ca nu este obosita.  

"Mai pot, mai am un turneu pe iarba, asa ca mi-am pastrat puterile pentru acesta ce urmeaza", a declarat Buzarnescu pentru DigiSport. 

"Dupa mine, sunt foarte multe meciuri, doar ca nu resimt oboseala si nu simt ca m-as fi pus intr-o situatie mai putin favorabila. Au fost doi ani si jumatate in care nu am jucat niciun meci, sigur ca acum ma simt bine si vreau sa joc cat mai multe", a continuat sportiva. 

Romania are opt romance pe tabloul principal de la Wimbledon. PROGRAMUL jucatoarelor din Romania la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului este AICIEfectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor