VIDEO EXCLUSIV De la no-name la star, într-un an. Emma Răducanu: „E uimitor. Uneori, mă deconectez de la tot, ca să nu fiu distrasă.”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 16:29
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 16:36

Emma Răducanu a mărturisit că se adaptează cu dificultate la noua viață pe care o trăiește, după succesul de la US Open.

Emma Răducanu le-a umplut inimile britanicilor prezenți în The Royal Albert Hall, punând în scenă un spectacol pe cinste, alături de Gabriela Ruse

Campioana de la US Open a învins-o în două seturi pe sportiva din România, scor 6-3, 7-6 și a avut timp să facă o comparație remarcabilă între noiembrie 2020 și noiembrie 2021, în ceea ce o privește. 

„A fost minunat să joc aici, vă mulțumesc că ați venit. Marțea aceasta mi-am început pre-sezonul. M-am axat pe fitness, tenis am jucat mai puțin. 

E supranatural ce se întâmplă. Acum un an, pe vremea asta, eram acasă, în carantină și nu jucam tenis deloc. E uimitor cum s-a schimbat totul. Uneori, încerc să mă deconectez de la tot ce se întâmplă în jurul meu, pentru că nu vreau să fiu distrasă,” a mărturisit Emma Răducanu, la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!