Cupa Kober revine la Piatra Neamț pentru cea de-a 23-a ediție!

Cupa Kober Tenis tenis de câmp Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 07:24
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 17:09

Tenisul juvenil revine la Piatra Neamț.

Tradiția continuă la Piatra Neamț cu Cupa Kober, un turneu de tenis dedicat juniorilor, care ajunge la ediția cu numărul 23. Competiția va avea loc în perioada 6-7 iulie 2024 la Baza Sportivă Condor, reunind tineri talentați din toată țara.

Cupa Kober se bucură de o istorie bogată, fiind unul dintre cele mai longevive turnee de tenis din zonă. De-a lungul anilor, a contribuit la descoperirea și formarea multor talente care au excelat ulterior pe plan național și internațional.

Cupa Kober revine la Piatra Neamț

Ediția din acest an se anunță a fi una extrem de disputată, cu participarea a numeroși sportivi de valoare. Categoriile de vârstă vizate sunt 10, 12, 14 și 18 ani, atât la băieți, cât și la fete.

Câștigătorii vor primi din partea Kober carduri cadou pe care le vor putea folosi în magazile partere pentru a-și cumpăra echipament sportiv.

Cupa Kober este mai mult decât un simplu turneu de tenis. Este o platformă unde tinerii pasionați de acest sport se pot reuni, pot concura și pot învăța unii de la alții. De asemenea, este o ocazie excelentă pentru a promova tenisul în rândul copiilor și a tinerilor din Piatra Neamț și din împrejurimi.

"Ne bucurăm să continuăm tradiția de a #susțineperformanța și să vă aducem vești minunate! Ediția 23 a Cupei Köber la tenis de câmp este pe drum! Competiția va debuta sâmbătă, 6 iulie, la Clubul de Tenis Condor.

Detalii pentru înscriere

  • Categorii de vârstă:
  • Fete: 10, 12, 14 și 18 ani;
  • Băieți: 10, 12, 14 și 18 ani.
  • Înscrierile se fac pe site-ul Federației Române de Tenis.
  • Meciurile vor avea loc pe terenuri de zgură", a anunțat sponsorul principal pe pagina sa de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!