GALERIE FOTO Cea mai sufletistă jucătoare de tenis din România, în delir, după ce s-a calificat în premieră la Jocurile Olimpice

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 15:05
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 15:12

România va avea trei jucătoare în turneul olimpic de tenis de la Paris: Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu. 

În ordinea poziției ocupate în clasamentul WTA, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu sunt cele trei jucătoare care vor reprezenta România în turneul olimpic de tenis de la Paris.

Loc 50 WTA, Ana Bogdan - sportivă născută în Sinaia - a avut o reacție copleșitoare la aflarea statutului de jucătoare calificată la Olimpiadă. 

Ana Bogdan, un prim pas spre îndeplinirea visului olimpic

Pentru prima oară în carieră, Bogdan a aflat că își va putea reprezenta țara la Jocurile Olimpice. Pe zgura de la Roland Garros, Ana Bogdan va reveni, după o calificare în turul trei la Paris, în acest an.

„Da, am făcut-o! M-am calificat la Jocurile Olimpice pentru prima dată!”, a scris Ana Bogdan, care a mai transmis o colecție de gânduri impresionante.

„Mi-am spus să fac o pauză și să respir. Să respir în toate aceste luni care s-au simțit ca un rollercoaster. Să respir între victorii,” a punctat Ana Bogdan, care s-a calificat în finala Transylvania Open 2024, turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca transmis de Pro Arena și VOYO. 

Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open, în 2024 și calificată în premieră la Olimpiadă

„Un vis pe care l-am avut din copilărie a devenit realitate. Îmi amintesc foarte bine cum stăteam în fața televizorului și urmăream, în 2000, echipa României de gimnastică reușind să câștige aurul. Am spus că vreau să fiu ca și ele,” adaugă Bogdan. 

„Uneori trăim prea mult în mințile noastre și uităm că trebuie să ne bucurăm de moment și să îl trăim. Oprește-te și tu o clipă și respiră,” a mai scris Ana Bogdan, într-un mesaj care i-a emoționat pe fani. 

Ana Bogdan a jucat un rol decisiv în calificarea României la turneul final al Cupei Billie Jean King. Alături de Jaqueline Cristian, a adus victoriile care au eliminat Ucraina, de la 0-2 la meciuri. 


17 iunie 2024, Munchen: rezumatul meciului România - Ucraina 3-0, transmis în direct și în exclusivitate de PRO TV și VOYO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!