Simona Halep stere halep US Open Tenis

"Cu Azarenka a luptat ca un soldat in Vietnam, i-am spus sa nu vina acasa fara trofeu!" Ploaia a ajutat-o din nou pe Simona la US Open

Simona Halep a avut din nou noroc cu ploaia la US Open. Meciul cu Penneta, care ar fi trebuit sa se dispute noaptea trecuta, a fost amanat pentru ora 18:00, astfel ca Simona are mai mult timp de odihna dupa ultimul meci. Ploaia a intrerupt si sfertul cu Azarenka, intr-un moment in care romanca era dominata pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 08:40
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 08:54

Tatal Simonei Halep a fost aseara la Ovidiu, unde a urmarit alaturi de Hagi meciul Viitorului cu CSU Craiova, castigat de constanteni la penalty-uri.

Stere Halep e convins ca Simona poate reusi performanta incredibila de a se intoarce cu marele trofeu de la New York.

"Cu Azarenka a luptat ca un soldat in Vietnam, a fost superba. Stiam ca Simona are puterea sa lupte pana la ultima picatura de sange."

"Nu e cel mai bun tenis, Simona poate si mai mult. Inca n-a dat totul din ea si o sa vedeti asta. Simona poate mai mult si o sa demonstreze acest lucru."

"Eu am avut incredere intotdeauna si am in continuare ca Simona va face minuni. I-am spus sa nu vina acasa fara marele trofeu de la US Open", a spus Stere Halep la DigiSport.

Modifică setările cookies