Tenis

”Continui să muncesc”. Ce și-a reproșat Halep după calificarea în turul trei la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, după ce a învins-o pe Marta Kostyuk, 7-6, 6-1. În turul următor, Halep o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 09:12
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 09:17

Fostul lider mondial a recunoscut, după meciul cu Marta Kostyuk, că nu a fost mulțumită de atitudinea ei. 

Halep, calificată în turul trei de la Indian Wells

"E un turneu frumos şi mereu când revin aici mă simt extraordinar. Este foarte frumos să fiu din nou sănătoasă şi să să fiu în stare să concurez la acest nivel. Este întotdeauna greu să joc acest turneu pentru că fiecare jucătoare evoluează atât de bine.

Să joc în octombrie aici este şi mai special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc pentru asta. Este o plăcere să revin aici şi să joc.

Mi-a lipsit mult să joc la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut disputa meciuri. Am venit aici un pic mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul meu, să mă îmbunătăţesc pe mine. Atitudinea mea nu a fost extraordinară, dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells", a spus Halep.

Simona Halep va încasa $51,895 pentru calificarea în turul 3 al competiției WTA 1000 de la Indian Wells. Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a învins-o în minimum de seturi pe Marta Kostyuk (19 ani, 58 WTA), după aproximativ 92 de minute de joc. 

A fost prima victorie obținută de Simona Halep în perioada parteneriatului cu Adrian Marcu, antrenorul care o însoțește la întrecerea din deșertul californian. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies