Simona Halep WTA Tenis

Halep a izbucnit in lacrimi dupa ce a castigat turneul de la Bucuresti: Mesajul emotionant dupa meci!Un fan a cerut-o in casatorie

 Simona Halep nu si-a mai putut stapani emotiile dupa ce a castigat turneul WTA de la Bucuresti. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 19:09
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 19:14

Halep a invins-o pe Vinci cu 6-1, 6-3 si a castigat prima editie a turneului WTA de la Bucuresti. Dupa victorie, Halep s-a dus si si-a imbratisat parintii, avand lacrimi in ochi.

La festivitatea de premiere, alaturi de Halep au venit si Ilie Nastase cu Nadia Comaneci. Halep a declarat:

"Vreau sa o felicit pe Roberta pentru turneul asta frumos. Iti urez tot norocul in viitor. Vreau sa multumesc tuturor sponsorilor care au facut posibil acest turneu, copiilor de mingi, oamenilor care au facut parte din acest turneul."

"Desi am fost obosita, ma bucur ca m-ati sustinut. Vreau sa multumesc familiei mele, m-au crescut si m-au sustinut mereu, m-au adus pe un drum foarte frumos. Ii multumesc fratelui meu, el e mai tacut, iti multumesc pentru sprijin."

"Echipei mele ii multumesc, ca ma sustineti in aceasta munca grea. Sper ca la anul sa castig din nou. Ati fost deosebiti. Va multumesc din suflet. Multumesc Romania, multumesc romanilor.", a spus Halep la festivitatea de premiere.

Ceruta in casatorie din tribune

Spre finalul meciului cu Vinci, Simona Halep a trait un moment mai putin obisnuit. A fost ceruta in casatorie de un fan din tribune.

Spectatorul respectiv, care a urmarit meciul de la tribuna I, a strigat catre Simona Halep, spre amuzamentul tuturor in timpul setului doi: "Simona, vrei sa te mariti cu mine?" Halep nu a reactionat la cererea spectatorului.

Modifică setările cookies