Cea mai bună româncă din turneu, Ana Bogdan, eliminată în prima zi la Transylvania Open! 

Ana Bogdan Tenis WTA Tenis WTA Romania Transylvania Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2022, 20:10
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2022, 20:18

Ana Bogdan a părăsit competiția de calibru WTA 250 de la Cluj-Napoca încă din runda inaugurală, după meciul cu Jule Niemeier. 

Ana Bogdan (29 de ani, 46 WTA) a fost învinsă de germanca Jule Niemeier (23 de ani, 74 WTA), scor 7-6 (5), 6-2, în runda inaugurală a întrecerii WTA 250 de la Cluj-Napoca, intitulată Transylvania Open.

Sportiva din Sinaia, stabilită actualmente în cel mai mare oraș transilvănean nu a reușit să învingă emoțiile inerente debutului, cedând un tiebreak echilibrat în primul set, după trei puncte pierdute la rând, de la scorul de 4-5.

Ana Bogdan, eliminare în primul tur la Transylvania Open 2022

Trei break-uri și-a securizat Jule Niemeier în setul secund, care a fost mult mai ușor câștigat, în condițiile în care Niemeier a profitat de 50% din mingile de break procurate. 

Cu 12 puncte mai multe în cont, la finalul partidei, Jule Niemeier s-a impus cu sânge rece, apropiindu-și o partidă mai echilibrată decât lasă de gândit scorul setului secund. 

În turul doi, Niemeier va primi replica Olgăi Danilovic / Kamillei Rakhimova, în timp ce Ana Bogdan va părăsi competiția, primind pentru participare suma de €2,796

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!