Cat costa o camera in PALATUL in care sta echipa de Fed Cup a Romaniei in Franta. Halep si Buzarnescu au la dispozitie un chef la orice ora

Cat costa o camera in PALATUL in care sta echipa de Fed Cup a Romaniei in Franta. Halep si Buzarnescu au la dispozitie un chef la orice ora

Franta - Romania, in Fed Cup. Echipa Romaniei a ajuns deja la Rouen, unde se va lupta pentru calificarea in finala competitiei.

Echipa de Fed Cup a Romaniei a ajuns deja la Rouen, acolo unde va juca impotriva Frantei pentru calificarea in finala competitiei. Halep, Buzarnescu, Niculescu, Begu si Raluca Olaru stau intr-un palat!

Delegatia Romaniei a fost cazata la un hotel de lux, denumit Bourgtheroulde, unde o camera costa 275 euro pe noapte. Fetele din echipa de Fed Cup vor avea la dispozitie un chef, care le-a pregatit deja un meniu special.

Ieri, Simona Halep a sustinut si primul antrenament in sala Kindarena din Rouen. Ea s-a intalnit si cu jucatoarea franceza Kiki Mladenovic, cu care a stat de vorba timp de cateva minute.

Franta - Romania, Fed Cup | Programul meciurilor


Tragerea la sorti a meciurilor va avea loc vineri, de la 12:30, ora Frantei. Astazi, Florin Segarceanu, capitanul nejucator al Romaniei, are programata o conferinta de presa.

Sambata, 20 aprilie - primele doua partide de simplu (incepand cu ora 14:00, ora Romaniei)
Duminica, 21 aprilie - ultimele doua meciuri de simplu, urmate de confruntarea de dublu (incepand cu ora 13:00)

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a demisionat din funcţie. Anunțul făcut de Ministerul Justiţiei
BRAT