Cat costa o camera in PALATUL in care sta echipa de Fed Cup a Romaniei in Franta. Halep si Buzarnescu au la dispozitie un chef la orice ora

Cat costa o camera in PALATUL in care sta echipa de Fed Cup a Romaniei in Franta. Halep si Buzarnescu au la dispozitie un chef la orice ora

Franta - Romania, in Fed Cup. Echipa Romaniei a ajuns deja la Rouen, unde se va lupta pentru calificarea in finala competitiei.

Echipa de Fed Cup a Romaniei a ajuns deja la Rouen, acolo unde va juca impotriva Frantei pentru calificarea in finala competitiei. Halep, Buzarnescu, Niculescu, Begu si Raluca Olaru stau intr-un palat!

Delegatia Romaniei a fost cazata la un hotel de lux, denumit Bourgtheroulde, unde o camera costa 275 euro pe noapte. Fetele din echipa de Fed Cup vor avea la dispozitie un chef, care le-a pregatit deja un meniu special.

Ieri, Simona Halep a sustinut si primul antrenament in sala Kindarena din Rouen. Ea s-a intalnit si cu jucatoarea franceza Kiki Mladenovic, cu care a stat de vorba timp de cateva minute.

Franta - Romania, Fed Cup | Programul meciurilor


Tragerea la sorti a meciurilor va avea loc vineri, de la 12:30, ora Frantei. Astazi, Florin Segarceanu, capitanul nejucator al Romaniei, are programata o conferinta de presa.

Sambata, 20 aprilie - primele doua partide de simplu (incepand cu ora 14:00, ora Romaniei)
Duminica, 21 aprilie - ultimele doua meciuri de simplu, urmate de confruntarea de dublu (incepand cu ora 13:00)

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

  • Cat costa o camera in PALATUL in care sta echipa de Fed Cup a Romaniei in Franta. Halep si Buzarnescu au la dispozitie un chef la orice ora
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies