Aryna Sabalenka Aryna Sabalenka sexy Tenis WTA sexy Tenis Carantina, oprită de Aryna Sabalenka pentru o ședință foto sexy! Numărul 2 WTA s-a pozat în bikini pe balcon

GALERIE FOTO Carantina, oprită de Aryna Sabalenka pentru o ședință foto sexy! Numărul 2 WTA s-a pozat în bikini pe balcon

Aryna Sabalenka a pozat sexy în primele zile de carantină la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:01
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:02

Plictiseala Arynei Sabalenka (23 de ani, 2 WTA) în carantină a atins cote înalte, încă din primele zile. Diagnosticată cu COVID-19 și forțată să rămână timp de 14 zile la Indian Wells, în ciuda faptului că se află în imposibilitatea de a participa la turneul WTA 1000, sportiva din Belarus a făcut furori pe rețelele sociale.

„Au spus că vitamina D e bună,” a scris Aryna Sabalenka pe Instagram, descriind două imagini în care s-a pozat în bikini, pe balconul apartamentului în care își petrece perioada carantinei. Imaginile s-au viralizat rapid, ajungând la peste 30,000 de aprecieri, de altfel Aryna Sabalenka aflându-se într-un vârf de formă al carierei, la cea mai înaltă clasare.

  • Aryna Sabalenka party

Aryna Sabalenka nu este vaccinată anti-COVID


Trei ore mai târziu, Aryna Sabalenka a făcut un live pe Instagram care a durat peste jumătate de oră, în care a vorbit la liber în limba rusă. 

Între timp, oficialii WTA le-au informat pe jucătoare că numai 59% dintre acestea au fost vaccinate împotriva coronavirusului, notează Marca. Printre acestea nu se numără Aryna Sabalenka, care declara mai devreme în acest an că nu are încredere în vaccinurile administrate împotriva răspândirii coronavirusului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!