O jurnalistă din China a publicat imagini noi cu Shuai Peng. Alături de cine apare jucătoarea de tenis 

Shuai Peng Tenis Anunțul de ultim moment făcut de WTA, despre Shuai Peng, jucătoarea dispărută de o săptămână: „Nu pot confirma încă.”
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:19
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:29

Shuai Peng a provocat prin dezvăluirile sale un scandal atât în China, cât și în lumea tenisului mondial. 

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng, a cărei situaţie a generat îngrijorare la nivel internaţional după ce a acuzat un fost vicepreşedinte chinez că a abuzat-o sexual, poate fi văzută într-o scurtă înregistrare video postată duminică pe Twitter de o jurnalistă chineză.

În videoclipul respectiv, care durează doar şapte secunde, Shuai Peng poate fi văzută discutând cu Yao Ming, legendarul baschetbalist chinez care a evoluat în NBA.

  • Anunțul de ultim moment făcut de WTA, despre Shuai Peng, jucătoarea dispărută de o săptămână: „Nu pot confirma încă.”

Shuai Peng şi Yao Ming pot fi văzuţi, de asemenea, într-o fotografie realizată cu ocazia unui eveniment de promovare a schiului nordic la Shanghai.

În fotografia publicată duminică mai apar alte două personalităţi ale sportului chinez, navigatoarea Xu Lijia şi fostul jucător de tenis de masă Wang Liqin. În spatele lor se vede podul Yangpu din Shanghai şi banner-ul "FIS Cross-Country Skiing China City Tour".

  • Etapa de la Shanghai a acestui circuit de schi nordic a avut loc sâmbătă, conform postului chinez de televiziune CGTN.
  • Shuai Peng (35 ani), fostă numărul unu mondial la dublu, a dispărut timp de mai multe zile în noiembrie, după ce l-a acuzat de abuzuri sexuale pe fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang (75 ani).

Jucătoarea a reapărut pe 21 noiembrie, într-un restaurant din Beijing, iar apoi la un turneu organizat în capitala Chinei, potrivit mai multor videoclipuri publicate de presa oficială. Ea a avut ulterior două videoconferinţe cu reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic.

Conducerea circuitului profesionist feminin de tenis a decis să anuleze toate turneele WTA programate în perioada următoare în China, până la lămurirea situaţiei lui Peng Shuai. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!