"Au fost conditii brutale!" Darren Cahill propune o modificare la turneele Grand Slam
Joi 30 August 2018, 11:35

"Au fost conditii brutale!" Darren Cahill propune o modificare la turneele Grand Slam

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, propune o modificare importanta pentru turneele de Grand Slam.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Australianul este de parere ca toate turneele de Grand Slam ar trebui sa urmeze exemplul US Open si sa introduca pauze mai mari intre seturi daca temperaturile sunt foarte ridicate. "Reprezentantii celorlalte turnee de Grand Slam ar trebui sa arunce o privire buna la aceasta regula. Sper ca ATP va face asta de asemenea", a spus Darren Cahill, potrivit Sports Business Daily.

La US Open 2018 s-a apelat la o regula potrivit careia jucatorii puteau lua o pauza de 10 minute dupa ce disputau al treilea set. Pe tabloul feminin, jucatoarele puteau apela la aceasta pauza dupa setul secund. La New York, zilele acestea au fost “conditii brutale” din cauza tempreaturilor foarte ridicate, dar si a umiditatii crescute. Din acest motiv, mai multi jucatori s-au retras din concurs.Iranul ameninţă SUA, Israelul şi Arabia Saudită după masacrul din Ahvaz. ISIS a revendicat atacul