Tenis

Wimbledon 2018 | O palma pentru Caroline Wozniacki! Serena Williams, declaratie SUPERBA la Londra

Serena Williams a facut o declaratie superba la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 12:59
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 13:05

Dupa calificarea in turul al treilea, Serena Williams a vorbit la superlativ despre jucatoarele intrate in competitia de la Londra. Americanca a oferit declaratia zilei pentru WTA Insider. 

"Toata lumea joaca la un nivel ridicat. Nimeni nu intra pe teren sa se multumeasca doar cu participarea. Aceste femei au venit aici sa lupte! Sunt la Wimbledon si vor să demonstreze ca isi merita locul", a spus Serena. 

Declaratia ei vine ca o palma pentru Caroline Wozniacki. Daneza, eliminata in turul al doilea de la Londra de rusoaica Ekaterina Makarova, a spus, dupa meci, ca nu crede ca adversara sa se va mai descurca la fel in continuare si ca nu va mai avea atat de mult noroc. 
 
"Am luptat, am dat tot ce am avut, dar mi-au lipsit putine lucruri. Cand ma uit la tablou, cred ca as fi invins 90% dintre celelalte jucatoare. Dar Makarova a facut parte din cele 10%. Am avut ghinion la tragere. In plus, am intalnit o jucatoare care a evoluat foarte bine. Nu stiu daca va putea juca la fel de bine de acum inainte. Este frustrant pentru ca simt ca eu as fi putut face lucruri importante in acest turneu. Nu cred ca ea se va descurca la fel in continuare. Chiar nu cred", a spus Wozniacki la conferinta de presa.
Modifică setările cookies