Tenis

FOTO Apariție neînțeleasă a spanioloaicei Garbine Muguruza pe Instagram: în ce manieră și-a putut etala posteriorul

Garbine Muguruza a postat cea mai intrigantă imagine a săptămânii, în lumea tenisului, afișându-și posteriorul într-o manieră nebănuită de nimeni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 10:05
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 10:05

Garbine Muguruza (28 de ani, 10 WTA) - dublă campioană de Grand Slam, în urma titlurilor cucerite la Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017 - este o prezență colorată în circuitul WTA, iar anumite postări pe care le publică pe rețelele de socializare intrigă publicul.

De nicăieri, sportiva iberică a postat un Instastory în care și-a etalat posteriorul, vizibil prin perechea de blugi crăpată tocmai în zona intimă. 

„Asta s-a întâmplat azi,” a scris Garbine Muguruza, în descrierea fotografiei.

Start de sezon 2022 șters pentru Muguruza: 5 victorii și 5 eșecuri în palmares

Nu este prima dată când Garbine Muguruza își intrigă audiența masculină. 

În anul pandemic, Muguruza și-a stârnit urmăritorii, scriind: „L-am făcut pe Stan the Man să transpire,” în urma postării scrise de tenismenul elvețian: „Antrenament fierbinte și umed cu Mugu.” Suspiciunile ridicate nu au confirmat însă o relație emoțională între Stan Wawrinka și Garbine Muguruza. 

În același an 2020, Garbine Muguruza a fost surprinsă de paparazzi în vacanță, în timp ce se relaxa, pe barcă.

Ipostazele sexy în care a fost surprinsă i-au impresionat pe toți fanii tenisului, cărora li s-a confirmat faptul că spanioloaica are o condiție fizică de invidiat. 

Modifică setările cookies