VIDEO Imaginile care nu s-au văzut la TV! Trapp s-a 'răzbunat' pe Barcelona și s-a dus imediat după meci să își sărute iubita sexy, aflată în tribune 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 10:32
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 10:37

Eintracht Frankfurt a eliminat-o pe Barcelona din sferturile de finală UEFA Europa League, scor 4-3 general. 

Eintracht a reușit „minunea”, eliminând-o pe Barcelona din Europa League, deși era văzută drept favorită, chiar sub privirile propriilor fani. Meciul cu gruparea blaugrana a avut o însemnătate și mai mare pentru portarul nemților, Kevin Trapp (31 ani), care a reușit să își ia revanșa pentru memorabilul meci Barcelona - PSG, 6-1, din 2017. 

Trapp a fost cel care a încasat 6 goluri în remontada istorică a catalanilor de pe Camp Nou, după ce gruparea din Paris se impusese cu 4-0 pe Parc des Princes. Portarul german a trăit un coșmar atunci, însă cinci ani mai târziu a reușit să simtă gustul „răzbunării”. 

VIDEO - Kevin Trapp și-a sărutat logodnica sexy imediat după fluierul de final 

Goalkeeper-ul oaspeților a fost susținut pe Camp Nou de superba sa logodnică, modelul brazilian Izabel Goulart (37 ani). Cei doi s-au logodit în 2018 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din fotbal. La finalul partidei, Trapp a fugit spre tribune, pentru a-și săruta iubita.

Imaginile nu au fost difuzate pe TV, însă au fost surprinse de camerele de la stadion. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!