VIDEO Imaginile care nu s-au văzut la TV! Trapp s-a 'răzbunat' pe Barcelona și s-a dus imediat după meci să își sărute iubita sexy, aflată în tribune 

Eintracht Frankfurt a eliminat-o pe Barcelona din sferturile de finală UEFA Europa League, scor 4-3 general. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 10:32
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 10:37

Eintracht a reușit „minunea”, eliminând-o pe Barcelona din Europa League, deși era văzută drept favorită, chiar sub privirile propriilor fani. Meciul cu gruparea blaugrana a avut o însemnătate și mai mare pentru portarul nemților, Kevin Trapp (31 ani), care a reușit să își ia revanșa pentru memorabilul meci Barcelona - PSG, 6-1, din 2017. 

Trapp a fost cel care a încasat 6 goluri în remontada istorică a catalanilor de pe Camp Nou, după ce gruparea din Paris se impusese cu 4-0 pe Parc des Princes. Portarul german a trăit un coșmar atunci, însă cinci ani mai târziu a reușit să simtă gustul „răzbunării”. 

VIDEO - Kevin Trapp și-a sărutat logodnica sexy imediat după fluierul de final 

Goalkeeper-ul oaspeților a fost susținut pe Camp Nou de superba sa logodnică, modelul brazilian Izabel Goulart (37 ani). Cei doi s-au logodit în 2018 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din fotbal. La finalul partidei, Trapp a fugit spre tribune, pentru a-și săruta iubita.

Imaginile nu au fost difuzate pe TV, însă au fost surprinse de camerele de la stadion. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies