Simona Halep fed cup Tenis

Anuntul facut de Simona Halep despre meciul cu Klaus Iohannis si mesajul transmis lui Ion Tiriac dupa victoria de la FED CUP

Klaus Iohannis a fost in tribune la primul meci al Simonei Halep la FED Cup. Cei doi se pregatesc acum de un meci impreuna.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Februarie 2015, 15:25
Data actualizarii: Sambata 07 Februarie 2015, 15:37

Simona Halep spune ca va stabili in scurt timp cand va juca cu presedintele Iohannis.

"O atmosfera deosebita, din ce in ce mai frumoasa. Sunt foarte mandra de mine, Presedintele Klaus Iohannis a venit la vestiar si ne-a felicitat. A fost incredibil sa joc cu presedintele Romaniei in tribuna. Este foarte frumos sa joci in tara ta. Am fost si la Bucuresti, anul trecut, dar nu a fost atat de intens. Lucrez zi de zi la serviciu si incerc sa-l fac cat mai puternic si cat mai constant. Am cantat imnul, am repetat. A fost un moment frumos. O sa jucam tenis, nu stiu data exacta, pentru ca sunt turnee saptamanale. O sa vorbesc cu dansul sau cu consilierul sa stabilim data, dar cu siguranta vom juca."

Halep a vorbit si despre modelul ei in tenis:

"Modelul meu a fost Henin si am luat de la ea, am furat modul de a finaliza punctele. Nu incerc sa iau de la jucatoarele tinere, ci de la cele mai mari. Ar fi de admirat Bouchard, Keyes... Cred ca multe fete tinere din circuit au calitati si vor fi sus in clasament in scurt timp. Sper ca i-a placut domnului Tiriac cum am jucat. Imi da incredere si sfaturi bune ca sa progresez in jocul meu."

Modifică setările cookies