Simona Halep daniel dobre Tenis

Antrenorul care a fost alaturi de Simona Halep la Wimbledon explica esecul de pe iarba: "Nicio drama, poate fi doar oboseala"

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 18:11
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 18:34

Daniel Dobre, antrenorul care a mers alaturi de Simona Halep la Wimbledon, spune ca eliminarea din primul tur nu este un motiv de panica. Dobre face parte din cercul restrans de sfatuitori ai Simonei, insa in acte antrenor este in continuare australianul Darren Cahill, cel care o pregateste acum pe Simona pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

"Am mers la Wimbledon in calitate de prieten. Eu nu am avut niciun fel de obligatie fata de ea, asa cum nici ea nu a avut niciun fel de obligatie fata de mine. Nu am avut un contract cu Simona Halep. Sunt prieten cu ea, ne stim de mult, iar cand are nevoie de mine si am cateva zile libere, o ajut cu mare placere, asa cum am colaborat si cu alte jucatoare", a spus Daniel Dobre intr-un inteviu pentru ziare.com.

Antrenorul e de parere ca presiunea pusa pe umerii Simonei este artificiala si ca in spatele esecului de la Wimbledon este "doar o stare de oboseala."

"Este normal ca duca ce ai fost doi ani la cel mai inalt nivel sa apara si un astfel de moment, sa nu ai energie. E firesc. Asta este viata sportivilor. Apar suisuri si coborasuri. In tara, toata lumea s-a purtat urat, nimeni nu isi da seama cat ii este de greu unui sportiv, de cata munca este nevoie."

"Ei nu i-a iesit un meci, atat. (...) Increderea o are in continuare, nu i-a disparut. Ea stie foarte bine unde este si ce trebuie sa faca. A castigat turnee importante, este ca si calificata la Turneul Campioanelor si suntem la mijlocul anului. Nu e nicio drama! Poate fi doar o stare de oboseala. In tenis, toata lumea munceste la fel, astfel ca oamenii ar trebui sa fie mai indulgenti cu Simona.", a mai spus antrenorul Daniel Dobre.

Modifică setările cookies