Jean Vladoiu Dinamo Superliga

VISUL UNEI NOPTI DE VARA :) "Nu vreau sa incep ca Borcea, dar in doi ani Dinamo joaca in Champions League"

"Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League" - asta e vorba care a facut istorie la Dinamo in era lui Borcea. De atunci si pana acum, Dinamo si-a pierdut vedetele, a intrat in insolventa si a renuntat sa se mai bata pentru trofee.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:39
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:39

Dar asta se poate schimba, sustine Jean Vladoiu, un om care a trecut pe la Dinamo. Vladoiu are incredere ca Rednic poate sa o transforme pe Dinamo intr-o echipa cu ADN european.

"Am fost la cateva antrenamente facute de Mircea Rednic si am vazut 10-12 jucatori foarte tineri, de 17-18 ani, extraordinari. O sa vedeti ca la echipele nationale, de acum incolo, o sa vina foarte multi jucatori de la Dinamo. Am vazut copii buni, copii talentati, asa cum toate echipele ar trebui sa aiba la lot.

In doi ani, Dinamo o sa joace in Liga Campionilor. Nu vreau sa incep ca Borcea, dar o sa vedeti ca pe copiii astia, daca ii tine la lot, Dinamo o sa joace in Liga. Pe Mircea Rednic trebuie sa il lase in functie, la copiii talentati care sunt acolo, Dinamo trebuie sa aiba un asemenea antrenor. Rednic este un antrenor senzational, am lucrat si eu cu el un an", a declarat Vladoiu, potrivit Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!