Angela Merkel tine cu Simona Halep: "Ce mai face fatuca aia a voastra? Ce mai castiga?"

Simona Halep a primit titlul de Cetarean de Onoare al Bucurestiului. 

In ziua in care a revenit pe primul loc in clasamentul mondial, Simona Halep a primit si titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Primarul Gabriela Firea i-a inmanat distinctia sportivei in varsta de 26 de ani.

Presedintele FRT, George Cosac, a povestit cat de important a ajuns numele Simonei Halep in tenis. Chhiar cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se intereseaza de rezultatele ei.


"Acum trei sau patru ani, a venit in Romania pentru cateva zile, ii expira pasaportul. Mi-a cerut sa mergem sa-l schimbam. Mergem, cu ocazia asta a facut cunostinta cu Ministrul de Externe. Mergem la domnul ministru si, printre altele, i-a spus un lucru foarte important. «De cate ori ma vad cu doamna Merkel, ma opreste si ma intreaba 'Ce mai face fatuca aia a voastra? Cum ii merge, ce mai face? Ce mai castiga?». Iata ca pentru doamna Merkel, Simona reprezinta foarte mult", a spus George Cosac.

Halep spune ca se simte ca acasa in Bucuresti, la 10 ani dupa ce a venit de la Constanta.

”Sunt foarte emotionata! Cand ma aflu pe o astfel de scena, e mult mai greu decat pe teren. Vreau sa va multumesc foarte mult pentru acest titlu. Este poate cel mai important pentru cariera mea. Cand am venit in Bucuresti acum 10 ani, era un oras strain, eu fiind din Constanta, dar azi, cu atat mai mult azi, pot sa spun ca numesc acest oras acasa”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep si-a revenit dupa accidentarea suferita la Doha si va participa la Indian Wells, competitie ce se va desfasura in perioada 7-18 martie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT