Americanii fac anunțul: Războiul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki nu s-a încheiat: ”Face exact ce vrea ea!”

Simona Halep Caroline Wozniacki WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 09:39
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 09:41

Simona Halep (32 de ani) a revenit în circuitul WTA după o perioadă îndelungată cauzată de suspendarea primită din partea ITIA. TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la doar nouă luni, iar românca a luat parte imediat la WTA Miami, unde a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Caroline Wozniacki s-a arătat deranjată de faptul că Simona Halep a primit un wildcard la turneul din Statele Unite și a insinuate că românca a trișat, motiv pentru care nu ar fi meritat să primească invitația.

”Halep face exact ce își dorește Wozniacki”

De atunci, Halep nu a mai participat la nicio competiție, însă campioana de la Roland Garros și Wimbledon a acceptat recent două wildcard-uri, la WTA Oeiras și la WTA Madrid, competiții ce vor avea loc în perioada 15-21 aprilie, respective 23 aprilie - 5 mai.

Simona Halep face exact ce își dorește Caroline Wozniacki”, au titrat americanii de la Lob&Smash.

Americanii susțin că, în mod neintenționat, Simona Halep îi face pe plac lui Caroline Wozniacki. Aceștia susțin că Simona Halep încearcă să ajungă din nou în vârful ierarhiei WTA și pentru a realiza acest lucru face pași mici și ia parte la competiții precum WTA Oeiras, turneu ce echivalează cu o competiție de nivel Challenger.

Raționamentul pare a fi că Halep are nevoie să joace mai mult pentru a căpăta o formă mai bună înaintea marilor competiții pe zgură, dar Halep nu a făcut acest lucru și la primul turneu la care a luat parte după suspendare, Miami Open.

Ea a mers direct acolo, fără să joace mai întâi la un turneu de nivel mai scăzut. Ar fi fost mai intelligent dacă ar fi jucat la o competiție mai mica, dar ea a ales să nu o facă”, au scris jurnaliștii americani.

Americanii anunță că ”războiul” dintre Halep și Wozniacki nu s-a încheiat

De altfel, americanii cred că ”războiul” în declarații dintre sportiva din Constanța și Caroline Wozniacki, având în vedere că ambele sportive au acceptat wildcard-uri la turneul WTA de la Madrid.

Halep a acceptat un wildcard la Madrid Open, un turneu de 1000 de puncte. Partea amuzantă este că și Wozniacki a acceptat un wildcard la Madrid. Războiul cuvintelor dintre daneză și româncă pare că nu s-a sfârșit încă”, au adăugat cei de la Lob&Smash.

Ce a spus Wozniacki despre Halep, la Miami

În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relație bună. Și în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toți. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost testat pozitiv...

Înțeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, și nu este un atac la cineva anume, că acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!

Dacă vrei să revii și a fost vorba de o greșeală, înțeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a precizat Wozniacki într-o conferință de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!