"Am vorbit cu ea, incearca sa treaca peste!" Prin ce trece Simona Halep dupa Australian Open. Cat de greu a picat eliminarea

"Am vorbit cu ea, incearca sa treaca peste!" Prin ce trece Simona Halep dupa Australian Open. Cat de greu a picat eliminarea

Simona Halep ramane pentru moment numarul 3 mondial. Eliminarea de la Australian Open nu i-a picat deloc bine.

Acum Halep se pregateste pentru meciurile din FED Cup. Acolo, Romania va juca in fata Spaniei. Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, vorbeste despre intalnirea cu Spania, dar si despre starea Simonei Halep dupa Australian Open.

"Va fi dificil meciul pentru faptul ca se va juca in tara. O partida cu miza importanta, se simte presiunea. Sa speram ca fetele noastre vor putea controla aceasta presiune. Ambele fete sunt in forma, atat Irina Begu cat si Simona. Iar echipa de dublu e foarte bună si a salvat echipa de mai multe ori in trecut."

"Carla Suarez ar fi fost ceva mai deranjata de aceasta suprafata. In schimb, Muguruza are si performanțe foarte bune pe ciment. Va fi periculoasa. Insa jucatoarele noastre sunt obisnuite sa joace pe ciment."

"Simona a trecut in ultimii doi ani prin foarte multe experienta. Este capabila sa faca fata acesteor sentimente. E bine. Am vorbit cu ea azi. S-a odihnit putit. Incearca sa treaca peste mica deceptia de la Australian Open. Nu e rau sferturi, dar pentru ea e o mica deceptie", a declarat Virginia Ruzici pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies