Tenis

GALERIE FOTO A început regimul Mouratoglou! „Puțin spus!” La ce a obligat-o pe Simona Halep, încă din prima zi a colaborării 

Simona Halep s-a antrenat intens la Academia de Tenis Mouratoglou, motiv pentru care a urmat rutina profesionistă și s-a supus unei băi cu gheață. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 10:30
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 10:37

La 30 de ani, Simona Halep a luat decizia de a-și relansa finalul carierei, alegându-l pe fostul antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, ca îndrumător în perioada imediat următoare.

Pregătindu-se alături de antrenorul francez cu origini grecești tocmai în cadrul Academiei de Tenis Mouratoglou, Simona Halep a catalogat prima săptămână a parteneriatului ca fiind „grozavă,” iar Patrick Mouratoglou i-a replicat, spunând că acest adjectiv reprezintă o afirmație discretă, care nu cuprinde întregul entuziasm al începutului relației dintre cei doi. 

Patrick Mouratoglou, entuziasmat de începutul colaborării cu Simona Halep 

Patrick Mouratoglou (51 de ani) este încântat să lucreze alături de Simona Halep, dezvăluind, în momentul anunțării colaborării, că antrenoratul este ingredientul care i-a lipsit cel mai puternic în viața sa, în ultimele opt luni. 

După prima sesiune lungă de antrenament efectuată de Simona Halep, sub privirile antrenorului Patrick Mouratoglou, sportiva din România a trecut printr-o ședință de baie cu gheață, menită să contribuie la refacerea mai rapidă a mușchilor picioarelor, acut solicitați de tenismenii profesioniști. 

Simona Halep a afișat o simpatică dezaprobare față de baia cu gheață la care s-a supus voluntar pentru a accelera procesul de pregătire pentru turneele de zgură care o așteaptă.

Modifică setările cookies