Tenis

A avut cu cine savura victoria contra lui Nadal! Campionul de la Indian Wells are o iubită care face furori pe Instagram 

Taylor Fritz se mândrește cu iubita sa pe rețelele de social media. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 20:18
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 20:28

Taylor Fritz (24 de ani, 8 ATP) a oprit seria seria lui Rafael Nadal (35 ani, 4 ATP), de 11 finale consecutive câștigate. Americanul s-a impus în ultimul act la Indian Wells, 6-3, 7-6 (5), și a devenit cel mai tânăr tenismen din SUA care câștigă turneul ATP Masters 1000. 

La finalul meciului, Fritz a fost felicitat de iubita sa, Morgan Riddle (24 ani), care a ținut morțiș să-și facă apariția pe teren și să-și felicite partenerul. 

Pe lângă cariera în modeling, Morgan Riddle este și directorul de comunicare al unei organizații de caritate din Statele Unite, iar relația cu Taylor Fritz a luat naștere în 2020. 

De altfel, anul trecut, tenismenul a ținut să-și etaleze dragostea față de frumoasa blondă și i-a dedicat un mesaj pe Instagram.

„Deja un an de când suntem împreună? Serios, chiar nu știu ce m-aș face fără tine. Îți mulțumesc pentru toată iubirea, fericirea și încrederea pe care mi le oferi”, fost mesajul lui Fritz pentru Morgan Riddle. 

Modifică setările cookies