VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu, gata să vândă din nou la FCSB: "Sunt uimit și eu de el! Dacă face ofertă Becali, de ce să nu-l dau?"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2022, 23:54
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 10:41

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a recunoscut că ar putea face o nouă afacere cu Gigi Becali și să trimită un alt jucător la FCSB.

În această vară, FC U Craiova l-a vândut la FCSB pe golgheterul Andrea Compagno, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, iar italianul s-a adaptat excelent, reușind să marcheze 9 goluri în primele 16 partide.

Adrian Mititelu, gata să vândă din nou la FCSB

Următorul jucător în schimbul căruia FC U Craiova poate obține o sumă importantă de bani este Yassine Bahassa. Extrema dreaptă a oltenilor l-a impresionat și pe Adrian Mititelu, care spune că nu are nicio problemă să vândă din nou la FCSB, dacă va exista o ofertă

"La fel de uimit sunt și eu (n.r - de Bahassa). În raport cu alți jucători are un contract destul de... să nu zic modest, dar mult mai puțin în comparație cu alți jucători. Nu am plătit o sumă de transfer, ci, dacă nu mă înșel, doar un salariu la semnătură și un comision impresarului. E un jucător care nu spunea nimic.

El avea o publicitate bună, jucase în liga 2 din Franța, dar nu mă așteptam să fie atât de bun. Edi Zelgin (n.r - team manager FC U Craiova) este autorul faptei. El l-a adus și pe fundașul central, Duarte, dar și pe Bahassa. La început a fost puțin carotat de unii și de alții, că, vezi Doamne, trebuia să luăm alți jucători.

Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat și eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? Are Becali banii, n-ați auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard și jumătate!", a spus Adrian Mititelu, la emisiunea SuperFanii.

Cine este Yassine Bahassa

Yassine Bahassa (30 de ani) a sosit la FC U Craiova în această vară, după ce anterior evoluase în liga a doua franceză, la Quevilly Rouen.

La FC U Craiova, fotbalistul francez a jucat în 19 meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Înainte de a sosi la FC U Craiova, Bahassa a mai jucat doar în ligile inferioare din Franța, la formații precum Quevilly Rouen, Stade Bordelais sau US Avranches.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Yassine Bahassa, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!