SuperLive cu Mihai Mironica

Stelea si Prunea si-au ales favorita dintre Dinamo si Viitorul in meciul de Cupa, la SuperLive cu Mihai Mironica! Care a fost alegerea celor doi

Mihai Mironica a venit cu o noua editie din SuperLive!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 18:33
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 18:37

Moderatorul emisiunii SuperLive a avut si de aceasta data alaturi doi super-invitati: Bogdan Stelea si Florin Prunea. Cei doi fosti portari au vorbit despre derby-ul din Cupa Romaniei, Dinamo - Viitorul si si-au ales echipa favorita. 

"Daca ne uitam la retrospectiva, in meciurile dintre cele doua, Viitorul e favorita. Daca facem un istoric, cei de la Viitorul sunt in avantaj. Au mai multa liniste, lucrurile sunt asezate la ei. Un meci de Cupa nu se compara oricum cu un meci de campionat", a spus Bogdan Stelea.

"Specificul unui meci de Cupa e diferit, ai gresit, ai plecat acasa. Dinamo, in momentul de fata, chiar daca sunt complesiti de probleme, cred ca uniunea dintre antrenor si jucatori scoate la suprafata energii nebanuite. 

Cu siguranta ca antrenorul va incerca sa le dea minute si celorlalti jucatori. In ciuda problemelor avute, lotul lui Dinamo, din punct de vedere calitativ este cel mai bun din Liga 1, cred eu. Eu o vad favorita in meciul de Cupa", a declarat si Florin Prunea. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies